Wednesday, January 12, 2022

Exempel på uppsatsuppsatser för sjuksköterskeskola

Exempel på uppsatsuppsatser för sjuksköterskeskola



Omvårdnads teori och praktik: Ett integrerat förhållningssätt till patientvård, exempel på uppsats för sjuksköterskeskola. Se nedan för information om vad var och en av dessa avsnitt ska innehålla:. AONE Resurscenter. Längd : Det är upp till varje program att bestämma den ordgräns de kräver av sökande. Gratis webbseminarium: Hur du får din sjuksköterskeskola att sticka ut ","buttonText":"Registrera dig nu! Filmrecension. Sjuksköterskefilosofi Konceptsyntes om personlig omvårdnadsfilosofi Sjuksköterskesjälvbiografi Mitt intresse för omvårdnad nådde sin höjdpunkt vid tidig ålder när jag gick på Clara Barton High School för hälsoyrken i Brooklyn NY och tog examen i





Gör min uppsats!



I den här tvådelade serien ger Northeastern University dig ansökningstips för accelererade sjuksköterskeprogram, som börjar med uppsatsråd för sjuksköterskeskolan. Även om det inte är en garanterad acceptans är att följa detta råd en bra start på en stark ansökan. Vid ansökan om påskyndade sjuksköterskeprogram i Exempel på uppsatsuppsatser för sjuksköterskeskolaexempel på uppsats för sjuksköterskeskola, några av de bästa råden för att komma in på en accelererad sjuksköterskeskola vi kan ge dig är att veta vad du kan förvänta dig i ansökningsprocesserna för sjuksköterskeprogrammet. Förkunskaper, avgifter och andra förfaranden ingår som allmänna antagningskrav men ansökningsprocessen består av olika komponenter som ser bortom akademisk prestation sammanfattad genom utskrifter och in i vem studenten som ansöker är och varför de vill gå programmet.


Många Boston college exempel på uppsats för sjuksköterskeskola sjuksköterskeprogram kräver en sjuksköterskeuppsats som den sökande inkluderar om sig själv med detaljer som varför de skulle vilja bli sjuksköterska och varför de är en bra kandidat för sjuksköterskeprogrammet. Det hjälper också antagningskommittén att avgöra om deras sjuksköterskeskola kommer att passa dig som framtida sjuksköterska och om du kommer att passa skolan. Att skriva en bra sjuksköterskeuppsats är mycket viktigt för att få din ansökan övervägd och accepterad. För att göra detta effektivt bör du spendera en hel del tid på att planera din accelererade uppsats för sjuksköterskeskola. Markera de saker du vill inkludera i din uppsats, sammanfatta din personliga berättelse och införliva dina kvalifikationer.


Börja din uppsats med ett uppmärksammat första ämnesuttalande för att börja din uppsats starkt. Du vill låta läsaren få en uppfattning om vem du är och vad omvårdnad betyder för dig. Så planera ut vad det är du vill ha med och utveckla därifrån. Skapa en disposition att arbeta utifrån som inkluderar objekten nedan. Effektiva sjuksköterskeuppsatser uttrycker din personlighet samtidigt som de övertygar läsaren om att du är rätt kandidat för programmet, exempel på uppsats för sjuksköterskeskola. Ett bra sätt att göra detta är genom att dela en berättelse om dig själv eller en upplevelse som du hade som ledde dig till beslutet att söka till sjuksköterskeskolan eller startade din önskan att bli sjuksköterska.


Du vill använda din uppsats som ett verktyg för att visa varför du ska gå till deras skola, kontra att bara ange varför du vill gå dit, exempel på uppsats för sjuksköterskeskola. Använd personliga exempel för att göra din uppsats mer uppriktig och få uppmärksamhet. Dela din motivation för att vilja gå det programmet och vad som inspirerar dig. Att komma in på en bra accelererad sjuksköterskeskola och ta din examen är avgörande för att förverkliga dina drömmar om att bli en framgångsrik sjuksköterska. Ditt personliga uttalande bör innehålla de långsiktiga mål du har för din karriär inom omvårdnad. Om ditt mål är att hjälpa barn eller om du vill avancera din examen för att bli specialsjuksköterska, uttryck detta.


Antagningskommittéer är intresserade av att höra vad dina långsiktiga mål är; mål illustrerar att potentiella elever är bestämda, exempel på uppsats för sjuksköterskeskola, vilket kan leda till bättre prestationer i skolan. Var så specifik du kan med dina mål. Kolla upp exempel på uppsats för sjuksköterskeskola tips om att sätta utbildningsmål för ditt sjuksköterskeprogram för ytterligare hjälp. Som sjuksköterska kommer ditt jobb att bestå av att ta hand om människor dygnet runt på ett positivt och vänligt sätt samtidigt som du effektivt tar hand om deras vårdbehov. Det krävs en viss typ av osjälvisk person för att bli sjuksköterska, och du vill visa dig att du är en sådan person.


Ge exempel på tillfällen då du gick utöver för att ta hand om en älskad eller en främling. Låt kommittén veta att du brinner för att ta hand om andra. Empati i omvårdnad är en stor egenskap att ha. Dina akademiska och arbetsmässiga kvalifikationer registreras för granskning på dina utskrifter, exempel på uppsats för sjuksköterskeskola, testresultat och CV. Använd uppsatsen som ett tillfälle att gå in mer i detalj om vad din utbildning, praktik och deltagande i volontärmöjligheter eller praktik lärt dig att du kan söka till din utbildning på sjuksköterskeskolan. Om du letar efter sätt att förstärka ditt CV och din sjuksköterskeansökan med erfarenhet, titta på dessa volontärmöjligheter inom hälsovården i Boston.


För vissa sökande är att bara komma in på en bra sjuksköterskeskola den viktigaste faktorn. För andra är det mycket viktigt för dem att gå på en specifik sjuksköterskeskola, som Northeastern University Bouvé College of Health Science. Oavsett din anledning till att ansöka till den specifika sjuksköterskeskolan är, vill du inkludera dessa skäl i din uppsats. Dela historier om din mamma som tog examen från det programmet eller en vän som föreslog att du skulle åka dit. De kommer att vilja veta varför du valde dem när de bestämmer sig för om de ska acceptera dig som student. Genom att följa dessa ansökningstips för sjuksköterskeskola för accelererad sjuksköterskeskola om hur man skriver en exceptionell sjuksköterskeuppsats, kommer du att komma in på dina drömmars sjuksköterskeskola på nolltid.


Om du har bestämt dig för att du vill fortsätta din examen med ett av Northeastern University accelererade sjuksköterskeprogram, ring oss idag kl 1. Associate's Degree. s Sök. Ring Om Om Northeastern Varför Bouvé Meddelande från dekanus Ackrediteringar Accelerated Nursing ABSN Översikt ABSN Curriculum Onlinekurser Experiential Labs Clinical Rotations Program FAQ Andra sjuksköterskeprogram Antagning Antagning Översikt ABSN Krav Förkunskapskrav Kurser Antagning Process Undervisning Ekonomiskt stöd Sjuksköterska Alternativ Karriär Nursing Career Oss platsblogg.


Ring oss. facebook twitter linkedin. Northeastern University. Antagning Ansökningsråd. Av Northeastern University Nursing Publicerad 5 november, Kom igång idag. Skriv in ditt förnamn. Ange ditt efternamn. Skriv in din mailadress. Ange ditt postnummer. Skriv in ditt telefonnummer. Vilken plats är du intresserad av? Välj din webbplats av intresse: Boston Charlotte Vilken är din högsta utbildningsnivå? Läs mer Din guide till ekonomiskt stöd för sjuksköterskestudenter på andra examen, exempel på uppsats för sjuksköterskeskola. Läs mer Inquiring Minds Exempel på uppsatsuppsatser för sjuksköterskeskola att veta: Är sjuksköterskeskolan värt det?


Läs mer Hur man kommer in på sjuksköterskeskolan på Northeastern. Se allt i Antagning.





uppsats om drogberoende



Rethinking stipendium: Implikationer för den akademiska arbetsstyrkan för sjuksköterskor. Brist på sjuksköterskor Om brist på sjuksköterskor Utbudet av professionella sjuksköterskor i förhållande till den ökade efterfrågan på deras tjänster har minskat generellt under åren. Som ett yrkesval har omvårdnad stått inför en ständig brist på yrkesverksamma. De flesta sjukvårdsorganisationer kommer att bekräfta att deras svåra uppgifter var att rekrytera nya sjuksköterskor och behålla de som redan var i praktiken. Prognoserna från Bureau of Labor Statistics visade att efterfrågan på professionella sjuksköterskor skulle öka från de då två miljonerna till tre miljoner, vilket motsvarar sextio procents ökning. I idealiska situationer kommer antalet personer som har skrivit in sig i omvårdnad att vara tillräckligt för att täcka ökningen av deras antal.


Detta skulle dock inte vara fallet om inget gjordes för att rädda den oroande trenden att de flesta studenter inte tar examen eller tar till andra karriärer. Enligt Benjamin Isgur från PWHC Health and esearch Institute,... Referenser American Association of Colleges of Nursing. Faktablad om sjuksköterskebrist. USA: AACN. Buerhaus, P. Framtiden för sjuksköterskearbetskraften i USA: Data, trender och implikationer. Boston: Jones and Bartlett Publishers. Blakeley, J. Förtidspensionering bland legitimerade sjuksköterskor: bidragande faktorer. Journal of Nursing Management, 16 1 , 29 -- 37 Cummings, G. Förhållandet mellan sjuksköterskeledarskap och sjuksköterskors arbetstillfredsställelse i kanadensiska onkologiska arbetsmiljöer. Journal of Nursing Management, 16 5 , -- Sjuksköterska på landsbygden EN VÄLFÖRTJÄNT ANDRA LOOK Landsbygdssköterskor är särskilt hotade av den nuvarande och förvärrade bristen på sjuksköterskor.


Som det är, är landsbygdssjuksköterskan redan behäftad med frågor som sträcker sig från bristande yrkesutövningssystem, behovet av större incitament för sjuksköterskor att arbeta på landsbygden, en allmän ovilja att bo i dessa områden bland sjuksköterskorna och den förutsedda utarmningen. av utbudet av landsbygdssköterskor. Möjliga lösningar och tillvägagångssätt har föreslagits. invånare bor på platser som kategoriseras som landsbygdens oshy, cirka 99 eller färre invånare ockuperar varje kvadratkilometer i dessa områden och upplever bristen på sjuksköterskor mer akut än i stadsområden. Dessutom har de generellt lägre årsinkomst, mindre utbildning och sämre hälsotillstånd än stadsbor. et al. Hemvårdssköterskors attityder till palliativ vård i ett landsbygdssamhälle i västra Quebec.


Politiska ingripanden. Världshälsoorganisationen. Omvårdnad på landsbygden och i gränsområden: frågor, utmaningar och möjligheter. Vol 7 1 Harvard Health Policy Review: University of Harvard. Omvårdnad Man behöver bara läsa tidningen "Classified" annonser för att inse att arbetsgivare försöker många smarta marknadsföringstaktiker för att locka blivande sjuksköterskor till sina organisationer. Många erbjuder inloggningsbonusar, extra förmåner och andra bekvämligheter för att attrahera ett begränsat utbud av sjuksköterskor. När både den allmänna befolkningen och den äldre befolkningen växer, ökar också antalet sjuksköterskor som behövs för att ta hand om dem proportionellt. Antalet personer som väljer att satsa på sjuksköterska som karriär har minskat, främst på grund av långa arbetstider, låg lön, hög jobbstress och andra faktorer.


Dessa faktorer kommer inte att lösa sig om underskottet av omvårdnad fortsätter att öka. Dessutom har utexaminerade sjuksköterskor svårt att komma in på arbetsmarknaden på grund av deras brist på erfarenhet och brist på mentorer för att lära dem. Lösningen är enkel, det behövs fler sjuksköterskor, och det snart. Nybörjare sjuksköterskor är nyutexaminerade som... Verk som citeras Durkin, Barbara. Newsday, Inc. Lang, Susan. Cornell University. Åtkomst juni, National League for Nursing NLN. Opublicerade data. New York, NY. Omvårdnad Sjuksköterskan som lärande och lärare Omvårdnad är verkligen en livslång studie. Under skolan lär sig en blivande sjuksköterska taktiken och teorin för yrket, och när han eller hon är i praktiken lär sig han eller hon den sociala delen av yrket, inklusive interaktion med patienter och svårigheter med anknytning till arbetsplatsen, och hur man löser det. senare.


På grund av dessa skäl är omvårdnad inte en "enspårig" karriär, utan involverar ständig anpassning och lärande. Men sjuksköterskor är också lärare, och de fyller den rollen varje dag, från första gången de kliver in på arbetsplatsen. Denna artikel kommer att syfta till att presentera sjuksköterskan som både en elev och en lärare, och relatera detta till personlig inlärningsförmåga. Från en nyutexaminerad till chefssköterska, en individ som påbörjar denna karriär kan mycket väl se det i etapper, men vad som är säkert är att en sjuksköterska ofta... Referenser: Greer, A. Lärarcentrerade egenskaper hos sjuksköterskeutbildare. International journal of nursing education stipendium. Kelly, C. Studenternas uppfattningar om effektiv klinisk undervisning återupptogs. Thompson Rivers University.


Hämtas från. Advance Web. Hämtad 1 oktober från. Teknikbaserade undervisningsstrategier kan avsevärt påskynda hur både undervisning och lärande sker och minskar därför ofta traditionella problem och problem som studenter och instruktörer möter. Detta tillvägagångssätt förändrar det konventionella sättet att tänka på hur kvalitetssjuksköterskeprogram bedöms och ändrar kravnivåerna för att bättre passa studenternas lärande med bättre tillgång till bibliotek, rådgivning och handledningstjänster, datorutrustning, undervisning och ekonomiskt stöd för att nämna några. Men där denna Associates Degree-metod kommer att gynna yrket mest är inom sjukvården där det behövs som mest. Nya sjuksköterskor kommer att bättre anpassa sig till behoven av sofistikerade loggningsprocesser, medicinsk fakturering och inventering samt schemaläggning och andra uppgifter som nu hanteras via digital bearbetning och dator.


En modern dag sjuksköterskor är mer tekniskt sofistikerade, den övergripande patientvårdsprocessen blir också bättre när mer tillgänglig ledig tid erbjuds tillbaka till... Omvårdnad: Personligt uttalande Under hela mitt liv har att agera som vårdgivare varit en integrerad del av min identitet. Jag kommer från Kuba och att ta hand om gamla och sjuka anses vara en mycket viktig skyldighet. Jag var barnet som tog hand om min mormors och farfars behov när de åldrades, liksom min far som dog alltför ung i cancer. Hur känslomässigt svåra dessa upplevelser än var, kände jag mig privilegierad över att kunna göra något för de människor som hade gett så mycket till mig.


Jag lärde mig också hur glädjande det var att vårda någon och ge dem en känsla av självvärde och egenmakt, även när de stod inför sin egen dödlighet. Att göra detta till min karriär skulle vara min dröm som gick i uppfyllelse. Jag ville bli sjuksköterska medan jag fortfarande bodde på Kuba men tyvärr kubanska sjuksköterskeskolor... Både studenter och patienter förväntar sig att deras lärare kommer att ha ett brett och djupgående kunskapsområde om ny teknologi inom området hälsoinformatik. Organisationen erbjuder information om "bästa praxis" inom sjukvårdsteknik, till exempel hur man skyddar patienternas integritet i onlineåldern.


Medicinsk etik och bästa praxis kommer utan tvekan att vara ett ämne för debatt i många av de klasser jag kommer att undervisa i i framtiden, oavsett om jag utbildar framtida sjuksköterskor eller patienter. Organisationen erbjuder fortbildningsresurser inom området hälsoteknologi. Att hålla sin utbildning aktuell är viktigt, eftersom sjukvårdens datorsystem ständigt förändras och förbättras. Medlemmar kan delta i konferenser och interagera med sjuksköterskor från en mängd olika bakgrunder och på så sätt bredda min kunskapsram... Vi noterar att det kvarstår en fråga om att anställa fler sjuksköterskor -- var kommer dessa sjuksköterskor ifrån om sjuksköterskeskolorna inte ökar sina rekryteringsinsatser och breddar sin läroplan. Dessutom noterar vi att den stora majoriteten av patienter och intressenter i första hand vill ha två saker när de läggs in på en vårdinrättning: bättre betalda sjuksköterskor och mer högutbildade yrkesverksamma som är nöjda med sitt yrke.


Inledning Modern omvårdnad är av nödvändighet en blandning av komplex balans: patientvård vs. bemanning; procedurer... Februari Lampan. Vantage Point, CNA. Sjuksköterskans arbetsstyrka: problem och framtidsutsikter. På akuten kan denna distinktion ha en avgörande inverkan på personalens förmåga att bevara liv och minska smärta och lidande. Införandet av ett bioetiskt perspektiv i denna dialog väcker en fråga om huruvida ett intresse av att på bästa sätt sträva efter patientens välbefinnande har företräde. Detta talar till en av kärnvärdena som associerar ANA:s principer med de behandlingsresultat som önskas i tålamod. En granskning av ANA:s etiska kod visar att det finns en teoretisk grund för att hävda en direkt korrelation mellan sjuksköterskans egenintresse och det som är bäst för en given patient.


Det finns en väsentlig skyldighet för sådana vårdgivare att "undersöka konflikter som uppstår mellan deras egna personliga och professionella värderingar, andras värderingar och intressen som är ansvariga för patientvård och hälsovårdsbeslut, såväl som ... Citerade verk: American Nurse's Association ANA. Sjuksköterskornas etiska kod. Centrum för etik och mänskliga rättigheter. Online på. American Organization of Nurse Executives AONE. AONE Resurscenter. Dimaria, R. West Virginia University School of Nursing gör övergången till webbaserat lärande. Technological Horizons in Education Journal, Emergency Nurses Association ENA.


Kanske måste en sjuksköterska också få inflytande över hur hela sjukvården bedrivs idag, särskilt eftersom det är en sjuksköterska som står patienten närmast, och som är helt ansvarig för den dagliga vården av patienten. och det är en sjuksköterska som skulle sätta patienten på bättringsvägen. En sjuksköterska skulle då tillåtas och ges en chans att använda sig av sin utbildning, sin ledarskapsutbildning, sina kunskaper i masskommunikation och sina ledaregenskaper för att främja patientens intresse. International Council of Nurses i Genève, Schweiz har sammanfattat sjuksköterskornas olika uppgifter idag, eftersom de i allt större utsträckning deltar i viktiga beslutsprocesser, enligt följande: "strategisk planering, budgetering, effektiv resursplanering och resursanvändning samt planering, ledning och utvärdering av program och tjänster".


Akinci, det kan... Referenser Akinci, Ugur. html Allen, Davina. Beaulieu, Elise M. Utvalda omvårdnadsteori, som bäst överensstämmer med min personliga teori om omvårdnad, är Neumans systemmodell. Denna modell skapades av Betty Neuman och designad för att vara holistisk i naturen Memmott, et al. Modellens fokus ligger på hela patienten, miljön kring den personen, personens allmänna hälsa och den omvårdnad personen ges under sin sjukdom. Även om det kan tyckas självklart att alla dessa områden bör övervägas, ignorerar många modeller av sjuksköterskepraktik idag alltför många viktiga faktorer angående en person och varför han eller hon kan vara sjuk Barnum. Med det i åtanke är det mycket viktigt att använda en teori som Neumans systemmodell för att ta itu med mer än bara en uppsättning symtom Memmott, et al.


När sjuksköterskor och annan medicinsk personal tar en titt på ett diagram... Referenser Barnum, B. Omvårdnadsteori: Analys, tillämpning, utvärdering. Memmott, R. Marett, K. Bott, R. Användning av Neuman Systems Model för tvärvetenskapliga team. Online Journal of Rural Nursing and Health Care, 1 2. Sjuksköterskeproblem: Brist på sjuksköterskor i vården Sjuksköterskebrist Forskaren arbetar på Phoebe Memorial Hospital, där det råder en extrem sjuksköterskebrist. Utan en tillräcklig mängd sjuksköterskor kan patientvård och säkerhet visa sig äventyras, medan sjuksköterskor själva kan vara bedövade, upprörda och missnöjda.


På forskarens arbetsplats har höga relationer mellan patient och sjuksköterska visat att det finns mycket frustration och jobbutbrändhet, vilket är kopplat till högre avkastning. På Phoebe finns det en otillräckligt bemannad sjuksköterskestyrka som har upptäckts spela en negativ roll i patientresultaten. I skillnad har studier bekräftat att sjukhus som Phoebe Memorial Hospital med låg sjuksköterskeomsättning är de som har lägst riskjusterad död och svårighetsjusterad vistelsetid. Det finns inget mycket exakt sätt att beskriva konceptet med sjuksköterskebrist på Phoebe Memorial Hospital Phoebe, men en rapport om detta... Andra intressenter inkluderar administratörer av sjukvårdsinrättningar, företagsförvaltare och innehavare av offentliga ämbeten, som ofta kommer att ha intrasslade eller konkurrerande intressen relaterade till verksamhetens lönsamhet och den politiska ändamålsenligheten med policyorientering.


Detta kommer också att gälla de olika yrkesgrupperna, sjuksköterskeföreningarna och lobbygrupperna som kommer att tävla om inflytande i diskussionen om eventuell lagstiftning som rör sjuksköterskebristen. Politiskt mål: Ett primärt politiskt mål är att stödja all lagstiftning som aggressivt skulle genomdriva bättre rekrytering av sjuksköterskestudenter, bättre utbildning av befintliga sjuksköterskor, förbättringar av arbetsvillkoren för sjuksköterskor och mandat förhållande mellan sjuksköterskor och patienter. Dessa mål understryks av bevis på möjligheterna att rädda liv som underlättas av obligatoriska nyckeltal. Citerade verk: Allan, L. Sjuksköterskebristen fortsätter när bristen på fakulteten ökar.


Nursing Economics, 26 1 , Berkowitz, B. Policyprocessen. Cullen, E. Att åtgärda sjuksköterskebristen. Förutom att möta stress och ha enkel tillgång till mediciner, kan akutsjukvård och akutsjuksköterskor använda droger oftare eftersom de är mer benägna att ha ett sensationssökande personlighetsdrag www. I behandlingsmiljön lägger frågor som dessa till komplexitet till sjuksköterskans återhämtning Anderson. Dessa frågor inkluderar att alla betraktas som en förebild,... Verk Citerade Anderson, Jenny Lynn. Missbruk av sjuksköterskor varierar beroende på specialitet. åtkoms 15 november, I huvudsak tvingar författarna alla sjuksköterskestudenter och de som utövar sjuksköterska idag att förstå att på grund av överdrivna "materialistiska värderingar, miljömässig hållbarhet, teknologi, konflikter mellan samhällen" och globala konflikter, har sjuksköterskors roll förändrats drastiskt , vilket kräver någon typ av instruktion om dessa och andra ämnen , sid.


Dessutom hävdar författarna att sjuksköterskestudenter i dag och i en nära framtid måste utöka sin empati "från en relativt passiv, kognitiv nivå till en av aktivt, affektivt engagemang", vilket i slutändan kommer att resultera i en genererad vård och flytta "omtanken" av global konflikt och krig i ett personligt, relationellt sammanhang", sid. Ett viktigt sätt att uppnå detta mål i förhållande till en klassrumsmiljö skulle vara att komponera en personlig berättelse om händelserna den 11 september, när World Trade Center förstördes av en påstådd terroristorganisation, som... Sjuksköterskeetik och omvårdnadsetik PASSION: Varför är jag här? Jag är här för att lära mig och bli en bättre människa genom andras service och kärlek.


Jag är här för att jag behöver tjäna pengar för att överleva och omvårdnad ger den typen av materiell näring. Jag brinner för många saker och jag gillar att uppnå mål som är utmanande och transformerande till sin natur. Det finns många aspekter av sjuksköterske- och sjuksköterskeskolan som ger de nödvändiga komponenterna till de saker som kan göra mig till en bättre människa, i sinne kropp och själ. Jag är också här för att jag älskar att tjäna andra för att tillfredsställa mina egna personliga behov. Jag mår bättre med mig själv när jag hjälper andra. Detta kan verka själviskt på vissa sätt, men de som behöver min hjälp kommer säkert att välkomna det om de är villiga.


Jag brinner för att göra den här världen till en... Min personliga bakgrund är en av kristen tro där jag tror starkt att min frälsning och mitt öde bestäms genom förståelsen av min Herre och Frälsare Jesus Kristus. Denna filosofiska hållning är vanlig i mitt område där jag växte upp och mina familjetraditioner är starkt förankrade i denna religiösa hållning. Min moral, etik och andliga värderingar uppstår alla ur detta kristna ideal där kärlek, förlåtelse och tjänst framhålls som viktiga faktorer i liv och död. Även om det finns många problem med organiserad religion, har jag funnit att en enkel kristen attityd baserad på kärleksfulla principer är det bästa sättet att uppnå sinnesfrid genom att utforska personlig etik och moral.


Används som ett praktiskt verktyg kan kristendomen tjäna många inom läkarkåren när den tillämpas i rätt referensram. Grand Canyon University. Alla rättigheter förbehållna. Utbildning är en aspekt av mitt liv som tas på största allvar, därför verkar det absolut nödvändigt att gå i en skola som kommer att tillhandahålla de nödvändiga verktygen för att utmärka mig ytterligare, och veta att jag har fått en av de bästa utbildningarna som möjligt. Det är viktigt att jag kan ge tillbaka till mitt samhälle och göra en positiv inverkan på världen oavsett hur stor eller liten. Det har alltid varit viktigt för mig att göra ett arbete som gör att jag kan hjälpa andra, och omvårdnad kommer att ge den möjlighet som inte skulle vara möjlig utan att vidareutbilda mig.


Därför är sjuksköterskeskolan nästa steg i en viktig satsning för att nå de steg som anges i mina utbildnings- och karriärmål. Jag tänker ge sjuksköterskeskolan samma engagemang och ansträngning som jag ger alla aspekter... Sjuksköterskeuppdrag och filosofiuttalanden Att hitta missions- och filosofiuttalanden för sjuksköterskeprogram är inte komplicerat. De är vanligtvis listade på deras webbplatser så att studenter som funderar på dem kan hitta det de letar efter. Det är viktigt att ha en sjuksköterskeskola som stämmer väl överens med en elevs personliga omvårdnadsfilosofi, så att lära sig om flera skolor är en bra idé.


Det hjälper eleven att göra rätt val. När det gäller LSU sjuksköterskeskola och UAB sjuksköterskeskolor är det många skillnader i hur informationen presenteras. Att ta itu med dessa skillnader - såväl som likheterna - är avgörande för att skapa en tydlig förståelse av båda skolornas uppdrag och filosofier. En av de största skillnaderna mellan de två skolorna är längden på deras uppdragsbeskrivningar. Uppdraget för LSU är mycket längre än uttalandet från UAB. Den huvudsakliga…. Referenser Csokasy, J. Läroplanens filosofiska grund. Halstead Eds. Louis, MO: Saunders-Elsevier. Louisiana State University Nursing School Det är formellt att ha och bedriva sjuksköterskeforskning enligt de uppsatta etiska ramarna där hela översynen av förslaget kommer att genomföras.


Oavsett om den ska utföras av personalen eller studenterna, bör denna forskning vara föremål för etiska godkännanden, vilket säkerställer att forskningen, förslaget är inriktat på att tjäna sjuksköterskeskolans dröm och intentioner. Alla sjuksköterskeforskare och utbildare måste, som personalmedlemmar, ha respekt för sjuksköterskestudenternas och andra anställdas värdighet, intressen och rättigheter som deltar i praktiskt och teoretiskt lärande. Referenser Basford, L. Omvårdnads teori och praktik: Ett integrerat förhållningssätt till patientvård. Cheltenham, U. K: Nelson Thornes. Fitzpatrick, J. Encyclopedia of nursing research.


New York: Springer Pub. Meleis, a. Teoretisk omvårdnad: Utveckling och framsteg. Philadelphia: Wolters. läroplansutveckling måste vara en dialog mellan dess designers och berörda intressenter: om en läroplan åläggs studenter och fakultetsmedlemmar kommer de oundvikligen att motstå det. Gemensam överenskommelse mellan fakultetsmedlemmar främjar också större enighet när det gäller delade standarder mellan lärare vid betygsättning. Jag håller också med om att det är viktigt att eleverna känner att de utvärderas rättvist och att vissa standardklasser som används för att uppfylla kraven inte är väsentligt lättare eller svårare än samma klasser som olika lärare undervisar i.


I synnerhet med en sjuksköterskeutbildning är enhetlighet önskvärd eftersom sjuksköterskor tar lektioner för att uppnå yrkeskvalifikationer och klara licensexamen. Men även om det är viktigt att få folk "ombord" i läroplanen, är det också viktigt att läroplanen är tillräckligt flexibel och kan förändras med dagens behov. Sjuksköterskeläroplanen kan inte vara statisk och fast i föråldrade standardförfaranden. Referenser Sprang, S. Att göra ärendet med hjälp av fallstudier för personalutveckling. Journal for Nurses in Staff Development, 26 20 : E6-E Technology har visat sig vara en stor tillgång för att förbättra sjukvården.


Det har också visat sig vara en tillgång i utbildningen av nya sjuksköterskor, vilket utökar utbudet av sätt på vilka sjuksköterskor kan exponeras för yrket. Förutom praktiska simuleringar med datorer har stora delar av sjuksköterskeutbildningen flyttats till nätet. Sjuksköterskor kan engagera sig i fortbildning och stärka sina meriter som marknaden kräver genom att gå till skolan online på natten medan de fortfarande arbetar under dagen. Onlineinlärning gör att sjuksköterskor kan uppleva simulerade stressiga miljöer utan att äventyra riktiga patienter. Med tanke på de risker som stämningar mot institutioner innebär är behovet av ett säkert utrymme för studenter att göra misstag avgörande. Naturligtvis "en stor begränsning av simulering är troheten; oavsett hur hög troheten är, är den inte verklig.


Det är ofta omöjligt att imitera faktiska fysiologiska tecken eller symtom" Hicks et al. Särskilt under de senare åren av sjuksköterskeutbildningen kan ingen högtrohetssimulering replikera kliniska erfarenheter. Däremot kan high fidelity-simulering fungera som en viktig förberedelse för en residens påfrestningar, såväl som det första året av sjuksköterskan i praktiken. Även om tekniken kan vara kostsam, är kostnaderna för en oförberedd sjuksköterska ännu större. omvårdnad är en vetenskap, en konst eller båda. Det finns tre referenser som används för detta dokument. Sjuksköterskeyrket har sett en rad förändringar genom åren. När omvårdnaden började var det främst en konstform som syftade till att lindra smärtan hos sjuka och skadade. Men under det senaste århundradet har sjuksköterskor lärt sig inte bara konsten att läka, utan hur man korrekt tar hand om sår och sjukdomar genom vetenskapliga åtgärder.


Det är viktigt att se på omvårdnad som en konst och en vetenskap, och hur de två kombinerar för att definiera omvårdnad idag. Konsten att sjuksköterska När Maine Eye and Ear Infirmary General Hospital grundades i Portland, Maine, sågs omvårdnad som en konst. Sjukhusets sjuksköterskeskola öppnade och dess elever fick lära sig vikten av att ha en bra vid sidan om Creamer, Denna praxis har förändrats på senare tid... Referenser Creamer, Melanie. Konsten att sjuksköterska; Alumner samlas för att fira en skola i Portland som utbildade sjuksköterskor på det gamla sättet. Portland Press Herald Maine. Purnell, Marguerite J. Vem bäddar egentligen sängen? Upptäcka teknisk dissonans inom omvårdnad.


Holistisk sjuksköterskepraktik. Sandelowski, Margarete, PhD, RN, FAAN. Venous Envy: The Post-World War II Debatt Over IV Nursing. I det föregående avsnittet tog Estabrooks upp frågan om EP:s ramverks förmåga att tillhandahålla de "bästa bevisen" i sjuksköterskepraktiken och faran med att utesluta sjuksköterskor i beslutsfattande uppgifter som ett resultat av EP:s prevalens och dominans. Rolfe, medan han analyserade de empiriska grunderna för EP, tittade också på det ur ett praktiskt perspektiv, eller hur EP tillämpas i den nuvarande praktiken av omvårdnad. Genom att identifiera problemet med EP som frågan om dess "tekniska rationalitet", avslöjade Rolfe en viktig fråga som bäst beskriver även Estabrooks påståenden i hennes artikel: gapet "teori-praktik" i omvårdnadspraktiken.


Genom att noggrant diskutera detta fenomen inom omvårdnad illustrerade Rolfe hur teori-praxis-gapet uppstår i praktikscenariot 39: För det första att sjuksköterskor sällan läser forskningsrapporter; för det andra att de sällan förstår dem när de läser dem; och för det tredje, även när de läser och förstår forskningsrapporter är de motvilliga... Bibliografi Avis, M. okt Estabrooks, C. McCormack, B. Rolfe, G. Jan Denna process hjälper inte bara till att få en fullständig förståelse för uppgifterna utan också att regelbundet tjäna som en påminnelse om alla juridiska processer som vägleder lämplig vårddokumentation. Dokumentationsegenskaperna som är spridda över hela sjuksköterskeområdet tar upp behovet av att effektivt kommunicera genom skriftliga metoder. En av de viktigaste egenskaperna med korrekt dokumentation är att en sjuksköterska har förmåga att dokumentera läsligt.


Detta kan se ut som en enkel process att fortsätta, men faktum är att många sjuksköterskor, läkare eller annan personal som är associerad med sjuksköterskeområdet inte följer en enda standard för läsbarhet. Dokumentation inom omvårdnadsområdet bör också uppnå faktorn att vara korrekt och baserad på fakta, genom att ge faktiska data, vårdprocessen och lämplig kommunikationskanal upprätthålls eftersom denna dokumentation kan användas av sjuksköterskorna i... Slutligen, låt oss ta ett exempel på en aktuell omvårdnadsforskning barnfetma i allmän praxis och analysera resultaten, denna forskning utfördes i , Fetma hos barn har kommit till enorma proportioner, särskilt i den utvecklade världen, i U.S.A.


Det är nästan tredubblats på 35 år från till , denna frekvens är högre hos män jämfört med kvinnor, denna studie tyder på att cirka tjugofem miljoner amerikanska barn är överviktiga. Denna studie tyder också på att de främsta orsakerna till fetma är många, såsom metabolt syndrom, högt blodtryck, sömnstörningar eller leverrelaterade sjukdomar. Det är också på grund av vissa psykologiska effekter som trauma, någon form av diskriminering eller depression som kan tvinga barnet att äta mer. De vuxna som var överviktiga i sin barndom utgör en större risk för hjärtsjukdomar, att utveckla högt blodtryck, diabetes och andra sjukdomar jämfört med de individer som inte var överviktiga.


Denna faktor lägger också en enorm kostnad på hälso- och sjukvårdstjänsterna som en nation tillhandahåller, i U. Det kostar cirka sjuttiofem miljarder dollar för regeringen årligen. Det har funnits många teoretiska modeller som används för att förhindra att detta problem eskalerar, såsom den transteoretiska modellen, den sociala kognitiva modellen och andra. Dessa modeller ger underlag för bedömning som ingriper på utvalda variabler. Miljöfaktorn har också ett enormt inflytande på ett barns liv platser som hem, skola och samhälle, studie tyder på att barns ätaktivitet är tvärsnittsmässigt i förhållande till miljön som det lever i.


Forskningen är en som kommer att använda den kvalitativa metoden för att testa med fall och öppna problem vad gäller effektiviteten av den utbildning som ges till den praktiska sjuksköterskegruppen genom fall och öppna problem genom direkta observationer av det som har lärts ut där observation sker genom strukturerad metod specifikt arbetsbaserad bedömning. Medicinsk CV. Omvårdnad CV. Apoteks CV. Läkarens CV. Alla typer av CV. Bokföring CV. Administrativ assistent CV. Bartender CV. College CV. Teknisk CV. Ingångsnivå CV. Funktionellt CV. Praktik CV. IT CV. Marknadsföring CV. Medicinsk assistent CV.


Nanny CV. Omvårdnad CV. Lärare CV. Alla andra papper. Affärsförslag. Fallstudie. Övertygande tal. Powerpoint presentation. Terminspapper. Först och främst måste du dock se till att skolan du har valt passar dig på alla sätt. Sammantaget bör en karriärväg som sjuksköterska vara något som du känner passion för. Det är ingen hemlighet att antagningstjänstemän gillar människor som är dedikerade till att hjälpa andra människor eftersom det kommer att vara den största delen av ditt framtida yrke.


Att visa vilja att hjälpa andra när de går igenom sina svåraste tider gör att du har större chanser att söka till sjuksköterskeskolan. Många exemplen på examensuppsatser om sjuksköterskeantagning beskriver verkliga erfarenheter av sjuksköterskor som hjälper människor att hålla sig på rätt spår när de redan hade lite eller inget hopp. Det är viktigt att du delar med dig av något som är meningsfullt för dig, även om det är en liten händelse som påverkat ditt beslut, till exempel att hjälpa till i soppköket under sommarlovet. Annars kan du genom att läsa ett exempel på en uppsats om sjuksköterskeantagning hjälpa dig att få greppet om hur det är att skriva personliga uttalanden på det sättet.


Dessutom ger det dig säkert den grundläggande men nödvändiga idén om strukturering och formatering av sådant papper. När du läser ett exempel på en antagningsuppsats till sjuksköterskeskolan rekommenderar vi starkt att du skriver ner några användbara idéer som du ser mellan raderna. Kanske blir det någon engagerande öppningsfras eller hur författaren förklarade sin upplevelse. Du kanske också gillar övergångsfraser, övergripande struktur eller historien som berättas kan ha många liknande punkter som den som du tidigare upplevt själv. Det skulle också vara bra om du skulle skriva ner sådana tips inte från bara ett exempel på en uppsats för antagning till sjuksköterskeskolan, utan från några av dem. Det viktiga här är att du bara samlar på idéer, som du senare kommer att matcha med din egen berättelse. Ett annat bra råd är att alltid kontrollera grammatik och stavning innan du skickar in din antagningsuppsats.


Anledningen till det är enkel. Antagningstjänstemän måste se att du är läskunnig och uppmärksam på detaljer snarare för att upptäcka misstag som gör det svårt att läsa ditt personliga uttalande. Tvärtom, vad den gör är att den berikar antalet metoder som du använder för att beskriva din berättelse. Således gör det din egen uppsats ännu bättre. Naturligtvis förstår vi att du kommer att bli sjuksköterska, inte en professionell författare. Genom att läsa exempel på antagningsuppsatser för omvårdnad förstår du tydligare vad som är kraven för denna typ av uppsatser. I allmänhet vill antagningskommittéer se din vilja att arbeta i ett tjänstebaserat yrke, din uppmärksamhet på detaljer, din förståelse för studieområdet. Kanske vill de också se din passion och motivation.


Du måste också vara stresstålig och tålmodig eftersom, som du kanske redan vet det, händelser som du kan se på sjukhus kan skada särskilt känsliga människor och sjuksköterskor måste hålla sig lugna samtidigt som de är effektiva i oförutsägbara och svåra situationer som kan inträffa nästan varje dag. Resurser Uppgiftsskrivningstjänst Kursskrivningstjänst Avhandlingsskrivningstjänst Uppsatshjälp Rapportskrivningstjänst Forskningsuppsatshjälp Recensionsskrivtjänst Examensskrivningstjänst. Hem Prover College Uppsatser Omvårdnad Antagning Uppsats. Prova det nu! USD Alla typer av uppsatser Analytisk uppsats Argumenterande uppsats Orsak och verkan uppsats Jämförande uppsats Jämför och kontrast uppsats Kreativt skrivande Uppsats Kritisk uppsats Deduktiv uppsats Definition Uppsats Beskrivande uppsats Utforskande uppsats Expository Uppsats Informell uppsats Litterär uppsats MBA uppsats Militär uppsats Re Responsiv Uppsats Nss Stipendieuppsats Kort uppsats.


College uppsatser. Alla typer av högskoleuppsatser Antagningsuppsats Ansökningsbrev Högskoleansökningsuppsats Gymnasieansökningsuppsats MBA-ansökningsuppsats Omvårdnadsuppsatsuppsats. Forskningspapper. Därifrån bestämde jag mig för att jag också skulle bli sjuksköterska och göra skillnad för mina patienter genom att hjälpa dem genom den svåra sjukdomsperioden. Mitt beslut att bli sjuksköterska grundades också av min önskan att lära sig nya saker. Som sjuksköterska måste jag fortsätta utmana mig själv för att hålla mig à jour med medicinsk utbildning och trender. Detta kommer att säkerställa att jag fortsätter att ta hand om mina patienter på bästa möjliga sätt. I min vardagliga praktik på min arbetsplats kommer jag att lära mig åtminstone något nytt av både mina patienter och kollegor.


Detta kommer att inspirera mig att fortsätta utforska djupare kunskaper om de procedurer och tekniker jag tillämpar på daglig basis. Jag ser därför omvårdnad som ett rikt område för personligt lärande och utveckling. När jag gick igenom min gymnasieutbildning insåg jag att jag besitter några av de egenskaper som behövs för omvårdnad. Jag konstaterade till exempel att jag är en bra kommunikatör som både är bra på att lyssna och ge feedback. Jag insåg detta under grupp- och klassdiskussioner under vilka jag skulle leda diskussioner och svara på olika frågor från mina medstudenter på ett tillfredsställande sätt. Jag tror att en bra sjuksköterska ska kunna kommunicera effektivt med sina patienter och förklara saker för dem tydligt både på ett icke-tekniskt och tekniskt sätt.


Dessutom är jag en lagarbetare. Jag skulle inte skilja mig från en fyrkantig pinne i ett runt hål om jag kom på mig själv i ett yrke där det finns lite eller inget lagarbete. Jag omfamnar särskilt att arbeta i ett team eftersom jag, precis som alla andra personer, aldrig kan vara perfekt när det gäller färdigheter och förmågor. Jag kommer definitivt att behöva någon som kompletterar mina brister och brister i utförandet av mina arbetsuppgifter. Jag vill alltså vidare bli sjuksköterska så jag kan trivas i lagarbetesaspekten i en omvårdnadsmiljö. Jag kommer att vara mycket nöjd med att arbeta med andra sjukvårdspersonal, inklusive läkare och andra sjuksköterskor, för att ge mina patienter bästa möjliga vård.


Slutligen har jag alltid velat göra en meningsfull karriär och jag tror att omvårdnad är en av dem. Genom att ta hand om människor under deras behov på sjuksäng kommer jag att kunna få en glädjande känsla. Jag kommer att bli nöjd med att veta att jag kommer att göra något stort för mänskligheten samtidigt som jag utvecklar mig själv i processen. Att tjäna mänskligheten är att tjäna Gud och sjukdom är en av de tillfällen då människor behöver hjälp som mest. Att bli sjuksköterska skulle därför vara att leva mitt livs dröm. com är en ledande akademisk skrivtjänst som är dedikerad till att ge extra stöd och hjälp till studenter över hela världen. Via vår webbplats kan studenter begära hjälp i en mängd olika ämnen och discipliner. Vi förstår att studier är grunden för framgång; men de kan vara en utmaning utan extra hjälp.


Vårt är därför att ta upp var dina föreläsare stannar genom att ge dig en pålitlig process för att möta dina akademiska behov. Gör min uppsats! Slösa inte tid. Få ett komplett papper idag. Beställ uppsatser, forskningsuppsatser, terminsuppsatser, bokrecensioner, inlämningsuppgifter, avhandling, avhandling Läs mer... Varför jag vill bli sjuksköterska Essay Samples Publicerad av gudwriter den 9 juni, 9 juni, No Bullshit!! Få ett specialerbjudande för specialuppsats! Kategorier: Gratis uppsatser och forskningsartiklar.

No comments:

Post a Comment