Wednesday, February 2, 2022

Essä om elefant

Essä om elefant



css "padding-top",0 ,a. dock, uppsats om elefant, någon gång på linjen, har framsteg vapen gjort uppsats om elefant elefanter överflödiga och ineffektiva. En elefants bebis kallas kalv. Både hanar och honor har nedåtriktade betar medan hanar har större betar. Elefanter riskerar att utrotas på grund av sin storlek, prisade elfenbensbetar, jakt osv. Regeringar och djurrättsgrupper måste utarbeta en effektiv plan för att behålla elefanternas naturliga livsmiljö utan att äventyra människors försörjning.





Kort och lång essä om elefant



En elefant är det största landdäggdjur som finns på jorden. Det är lätt att identifiera med sin uppsats om elefant stora fysiska egenskaper och en bål. Betar av en elefant anses vara värdefulla på den illegala marknaden. Elefanter finns i det vilda; men de är också domesticerade av människor för olika ändamål. Vi är alla bekanta med hur en elefant ser ut och förmodligen dess distinkta fysiska egenskaper. De används kommersiellt av människor och ger bröd och smör till miljontals familjer, bara på den indiska subkontinenten. Asiatiska elefanter domesticeras för ett antal ändamål, inklusive transport, förflyttning av tunga laster, som statussymbol, under religiösa processioner, i tempel, etc.


Många familjer på den indiska subkontinenten förlitar sig helt och hållet på elefanten för att tjäna sitt uppehälle. Tusentals djur i Indien och andra asiatiska länder är för närvarande under domesticering för flera ändamål. Deras hotade status har sedan dess hjälpt till att förbättra befolkningen avsevärt. Dessförinnan tjuvjades de kraftigt för sin beta och andra kroppsdelar. Även om den illegala handeln och tjuvjakten nästan upphörde, är krympande livsmiljö det mest omedelbara hotet som den asiatiska elefanten står inför. Förstörelse av livsmiljöer leder till ökande konflikt mellan människa och elefant som är skadlig för båda. Elefanter har varit kända för att ge sig in i byar på jakt efter mat, vilket också invånarna får panik och tar till på ett sätt som ofta skadar eller skrämmer djuren, vilket gör att de betraktar människor som sina fiender.


Att krympa elefanternas livsmiljö är inte bra för elefanterna eller för människor också. Essä om elefant och djurrättsgrupper måste utarbeta en effektiv plan för att behålla elefanternas naturliga livsmiljö utan att kompromissa med försörjningen uppsats om elefant människor. En elefant är det största existerande landdäggdjuret som tydligt känns igen på sina stora och distingerade särdrag. De har en bål, två betar, stora öron och en skrymmande kropp som kan väga allt mellan Kgs. Trots sin stora storlek har elefanter använts av människor i århundraden på grund av sin lugna och fridfulla natur. Elefanter är vanligtvis lugna om de inte anstiftas, vilket gör dem lämpliga för domesticering. De används för flera ändamål på grund av sin styrka.


Flera användningar av elefanter av människor beskrivs nedan. I historien, uppsats om elefant, elefanter har tränats av människor för stridssituationer. Deras kolossala utseende och ren njutning användes för att ingjuta skräck i uppsats om elefant fiendens led och bryta deras utveckling. Men någon gång i tiden har förskottsvapen gjort krigselefanter överflödiga och ineffektiva. Elefanter är mycket dyra att underhålla och kräver en mahout-person som ser till att elefanten arbetar heltid tillsammans med kravet på mat och vatten.


En elefant kan äta upp till kg mat och dricka upp till 40 liter vatten på en dag. Av denna anledning tämjer många befintliga furstliga stater och hyresvärdar elefanter som en statussymbol, uppsats om elefant. Elefanter har enorm styrka och deras snabel ger skicklighet för att utföra uppgifter som involverar tunga belastningar. Ännu i dag används elefanter för att lyfta och flytta tunga stockar av skog eller träd som annars skulle ha krävt en liten armé av arbete. I Indien har elefanter också religiös betydelse. En av de mest vördade hinduiska gudarna, Lord Ganesha, är en halv elefant till hälften man. Tempel i södra Essä om elefant, speciellt i Kerala, domesticerar elefanter att ta uppsats om elefant i årliga religiösa församlingar.


Dessa elefanter är dekorerade och paraderade i full offentlighet under religiösa tillställningar, uppsats om elefant. På grund av sin enorma storlek undviks elefanter av stora köttätare som tigrar och leoparder; vilket gör dem till ett säkert fäste för djungelsafari. För dessa egenskaper används elefanter i stor utsträckning för turism av skogsavdelningen. Förhållandet mellan elefanter och människor är flera hundra år gammalt. Men när vi drar fördel av dem får vi inte glömma att de är en guds gåva och extremt användbara för ekologin och måste skyddas till varje pris. Elefanter är de största landdäggdjuren från familjen Elephantidae.


En annan medlem av familjen är nu en utdöd mammut. En uppsats om elefant är den enda överlevande medlemmen av familjen Elephantidae. Elefanter är de största landdjuren med en imponerande närvaro. Deras fysiska egenskaper är distinkta och enorma i proportion till andra djur, uppsats om elefant. En elefants vikt kan variera från kg till kg. De har också stora och runda solfjäderliknande öron. Den mest distinkta egenskapen hos en elefant är uppsats om elefant, som är en förlängning av näsan och överläppen. Snabeln är ett mycket användbart organ för en elefant och används för ett antal ändamål som att andas, hålla, greppa, dricka, etc.


I slutändan har bålen två läppar som förlängningar som elefanten använder för att plocka upp små föremål. Trots sin stora kropp och oöverträffade styrka är elefanter i allmänhet väldigt tysta och tenderar att tänka på sina egna uppsats om elefant, om det inte provoceras. De är växtätare och deras diet består till största delen av löv, kvistar, rötter, bark etc. De använder ofta sin stam för att plocka löv och grenar från träd. Tjurelefanter har betar, som är en förlängning av deras tänder på båda sidor av stammen. Elefanter äter vanligtvis hela dagen och kan konsumera upp till kg mat på en dag. Dessutom älskar de vatten och är mer benägna att hitta nära en vattenkälla.


Elefanter är också mycket sociala djur och lever i små till stora grupper bestående av hanar, honor och kalvar. Familjens äldsta och förmodligen starkaste elefanthuvud. Deras beteende i en grupp liknar det hos människor, det vill säga att de visar hänsyn, stöd, tillgivenhet och skydd mot varandra. Ibland upptäcks också herrelösa tjurelefanter som inte tillhör någon klan. Tjurelefanter i mast har en stor produktion av reproduktiva hormoner, vilket gör dem extremt aggressiva. Tre distinkta arter av elefanter är för närvarande erkända över hela världen.


De är enligt beskrivningen nedan- uppsats om elefant. Denna art av elefanten är den största av dem alla och kan nå upp till en axelhöjd på 4 meter. Både hanar och honor har betar som växer först vid en ålder av år. Som namnet antyder finns denna art i Afrika. De bor på gräsmarker, uppsats om elefant, våtmarker och skogsmarker. Tjurelefanter lever vanligtvis i stora ungkarlsgrupper. Denna art av afrikansk elefant bor i Västafrika och Kongobäckenet. Det är den överlägset minsta av alla arter som når upp till en axelhöjd på 2. Både hanar och honor har nedåtriktade betar medan hanar har större betar. Den livnär sig på löv, frukter och frön, etc, uppsats om elefant. Den asiatiska elefanten distribueras tillsammans med Asien och finns i länder som Indien, Nepal, Kina, Bhutan, Sri Lanka, Bangladesh, Indonesien, etc, uppsats om elefant.


Den är listad som utrotningshotad och jakten på asiatiska elefanter är förbjuden enligt lag i flera länder. Genomsnittliga asiatiska elefanthanar når upp till 2, uppsats om elefant. En elefant är det största däggdjuret på jorden och spelar en betydande roll i en skogs ekologi. Tidigare har elefanter tjuvjats för illegal handel; därför är de listade som hotade och skyddade enligt lag. Elefanter är infödda i den asiatiska och afrikanska kontinenten, uppsats om elefant. Kollektivets namn uppsats om elefant av elefanter kallas Memory.


Elefanterna kan leva i flera år i naturen. Elefanter sörjer och blir ledsna när deras familjemedlem dör. Elefanter svettas inte eftersom de inte har svettkörtlar. Elefanter äter timmar om dagen och kan konsumera cirka kg mat varje dag. Jag är en författare utan någon speciell genre att välja på. Men jag gillar att skriva om frågor som berör den allmänna befolkningen. Jag älskar också att lära känna människor, samhällen och kulturer från nära håll. Jag skriver för att tillfredsställa författaren i mig och även för att hålla dig uppdaterad om flera ämnen. Logga in på ditt konto.


förlorat ditt lösenord? Glömt lösenord. Tillbaka till login. Uppsats Banyan — Samlingar av uppsatser för studenter. Uppsatsämnen för klass 4 Essä om elefant Ämnen för klass 5 Uppsatsämnen för klass 6 Uppsatsämnen för klass 7 Uppsatsämnen för klass 8 Uppsatsämnen för klass 9 Uppsatsämnen för klass 10 Uppsatsämnen för klass 11, Speech Paragraph Swachh Bharat Abhiyan - Forskning. Uppsats om elefantuppsats. av Abhishek Singh. Det finns tre ögonlock i en elefant. Tidigare berättelseessä om Ek Bharat Shreshtha Bharat. Nästa berättelse En vän i nöd är en vän Abhishek Singh Jag är en författare utan någon speciell genre att välja på.


Relaterade artiklar Uppsats om min favoritsäsonguppsats.





college jämförelse uppsats exempel



Fyll bara i formuläret för begäran om borttagning med alla nödvändiga detaljer, såsom sidplats och viss verifiering av att du är en sann ägare. Observera att vi inte kan garantera att ogrundade anspråk kommer att uppfyllas. Obs: det här exemplet tillhandahålls av en student som du, använd det endast som en vägledning. ID Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover. FÅ TILLGÅNG NU. E-post för lösenordsåterställning har skickats till e-post. HIRE WRITER PREMIUM DATABAS Logga in. ATHYR skribent PREMIUM DATABAS. Typ av papper. Uppsatsämnen. Pedagogiska verktyg. Vilka vi är Kontakta oss Våra författare Honor Code WowEssays Recensioner Blogg Våra tjänster. BESTÄLL PAPPER SÅ HÄR.


Premiumprovdatabas Få tillgång till över 1 MILJON prover med WowEssays Premium! LÄS MER. George Orwell. Slutet. Citera denna sida Välj citera format: APA MLA Harvard Vancouver Chicago ASA IEEE AMA. Åtkomst 07 januari Shooting An Elephant Essay. Februari Åtkomst 7 januari, Hämtad 7 januari, com, feb Gratis uppsatsexempel - WowEssays. Publicerad 17 februari, Dela med vänner med:. Begäran om borttagning. BEGÄR BORTTAGNING. Färdiga uppsatser: Den här uppsatsen är skapad av en författare med ID Om du vill att din uppsats ska vara: Väl undersökt, faktagranskad och korrekt Original, färsk, baserad på aktuella data Välskriven och oklanderligt formaterad. Anställ denna författare. Beräkna pris och beställ en uppsats.


Akademisk nivå High school College University PhD. Deadline 3 timmar 6 timmar 12 timmar 24 timmar 2 dagar 3 dagar 7 dagar 14 dagar 20 dagar. Beställ nu. Skicka in dina gamla papper till vår uppsatsdatabas och hjälp medstudenter att lära av exempel. Detta är din chans att betala framåt! Skicka in ditt papper. Kan inte hitta ett gratisprov som matchar dina krav? Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover FÅ TILLGÅNG NU. Våra tjänster. Uppsatsförfattare Köp högskoleuppsatser Online Högskoleuppsats Hjälp online Köp forskningsuppsatser Skriv min terminsuppsats Forskningsuppsats till salu Fallstudie Skrivhjälp Köp en uppsats online Betala för uppsatser Skriv en fallstudie åt mig Köp uppdrag Onlinekurser Hjälp online Redan skrivna uppsatser Köp förskrivna Uppsatser Redigera mitt papper för mig Anpassad avhandling Avhandlingshjälp Onlineuppsatsförfattare Talförfattare att hyra MBA uppsatsförfattare Köp kurser online Visa alla.


För dessa egenskaper används elefanter i stor utsträckning för turism av skogsavdelningen. Förhållandet mellan elefanter och människor är flera hundra år gammalt. Men när vi drar fördel av dem får vi inte glömma att de är en guds gåva och extremt användbara för ekologin och måste skyddas till varje pris. Elefanter är de största landdäggdjuren från familjen Elephantidae. En annan medlem av familjen är nu en utdöd mammut. En elefant är den enda överlevande medlemmen av familjen Elephantidae. Elefanter är de största landdjuren med en imponerande närvaro. Deras fysiska egenskaper är distinkta och enorma i proportion till andra djur. En elefants vikt kan variera från kg till kg. De har också stora och runda solfjäderliknande öron. Den mest distinkta egenskapen hos en elefant är snabeln, som är en förlängning av näsan och överläppen.


Snabeln är ett mycket användbart organ för en elefant och används för ett antal ändamål som att andas, hålla, greppa, dricka, etc. I slutändan har bålen två läppar som förlängningar som elefanten använder för att plocka upp små föremål. Trots sin stora kropp och oöverträffade styrka är elefanter i allmänhet väldigt tysta och tenderar att bry sig om sina egna saker, om de inte provoceras. De är växtätare och deras diet består till största delen av löv, kvistar, rötter, bark etc. De använder ofta sin stam för att plocka löv och grenar från träd. Tjurelefanter har betar, som är en förlängning av deras tänder på båda sidor av stammen. Elefanter äter vanligtvis hela dagen och kan konsumera upp till kg mat på en dag. Dessutom älskar de vatten och är mer benägna att hitta nära en vattenkälla. Elefanter är också mycket sociala djur och lever i små till stora grupper bestående av hanar, honor och kalvar.


Familjens äldsta och förmodligen starkaste elefanthuvud. Deras beteende i en grupp liknar det hos människor, det vill säga att de visar hänsyn, stöd, tillgivenhet och skydd mot varandra. Ibland upptäcks också herrelösa tjurelefanter som inte tillhör någon klan. Tjurelefanter i mast har en stor produktion av reproduktiva hormoner, vilket gör dem extremt aggressiva. Tre distinkta arter av elefanter är för närvarande erkända över hela världen. De är enligt beskrivningen nedan-. Denna art av elefanten är den största av dem alla och kan nå upp till en axelhöjd på 4 meter. Både hanar och honor har betar som växer först vid en ålder av år.


Som namnet antyder finns denna art i Afrika. De bebor gräsmarker, våtmarker och skogsmarker. Tjurelefanter lever vanligtvis i stora ungkarlsgrupper. Denna art av afrikansk elefant bor i Västafrika och Kongobäckenet. Det är den överlägset minsta av alla arter som når upp till en axelhöjd på 2. Både hanar och honor har nedåtriktade betar medan hanar har större betar. Den livnär sig på löv, frukter och frön, etc. Elefanter finns i Indien och Afrika. Den afrikanska elefanten skiljer sig i vissa avseenden från den indiska, den är större, starkare, med längre betar och större öron. Faktum är att de två anses vara av olika art. I båda länderna lever de i flockar i djungeln och är blyga och håller sig borta från män.


Elefanten är ett mycket intelligent djur och dess intelligens och styrka gör den till en mycket användbar människotjänare. Den kan tränas att tjäna på olika sätt. Den tränade elefanten kommer att knäböja, lyfta en tung ved med sina betar, bära den till den plats där den önskas och lägga den exakt på plats. Elefanter tränas också för tigerjakt.

No comments:

Post a Comment